Počelo uređenje Eko zone u Vojkovićima

Izvor: Trebević.info

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebević.info

U sklopu programa “Očuvanje životne sredine” u organizaciji Udruženja “Trebeco” danas je na području Grlice u Istočnoj Ilidži sprovedena akcija uređenja ovog naselja.

Ni nepogodne vremenske prilike, grupu aktivista iz Istočnog Sarajeva nisu spriječile u namjeri da doprinesu uljepšavanju okoline, te su u sklopu ove akcije naprije očistili dio pješačke zone od novootvorenog zatvora u Vojkovićima, do bivše fabrike “Famos”, te postavili sprave za rekreaciju, kao i klupe.

Akciju su podržali i lokalni aktivisti, privrednici, te direktor ZP „Elektrodistribucije“ a.d. Pale, Aco Stanišić, kao i direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija.

Ova akcija je samo prvi korak u revitalizaciji bivše opitne staze Fabrike specijalnih vozila “Famos”, a uređenje i transformacija ovog područja u izletište sa trim stazama i šetalištem, kao i mnogim drugim sadržajima će biti nastavljeno tokom avgusta i septembra.

  1. bogu fala ima i normalnih ljudi

  2. hvala sto ste ocistili najljepsi dio grlice! steta sto se opstina nije u ovo ukljucila. djeca se tuda igraju svaki dan i sad imaju i uslove i cisto je pokoseno a vidim bice i sredjeno. svaka cast majke mi

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Slider
Slider