Perendija demantovala Traparine navode o incidentu učenika OŠ “Petar Petrović Njegoš”

Izvor: Srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 6 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

Direktorica Osnovne škole “Petar Petrović Njegov” Zdenka Perendija demantovala je navode potpredsjednika Skupštine opštine Istočna Ilidža i člana Školskog odbora Zorana Trapare da su učenici ove škole napravili incident na ekskurziji u Trebinju, naglašavajući da ova škola nikada nije svoje učenike vodila u Trebinje.

Potpredsjednik Skupštine opštine Istočna Ilidža i član Školskog odbora Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” Zoran Trapara izrazio je juče zabrinutost zbog, kako je naveo, porasta vršnjačkog nasilja i maloljetničke delinkvencije u Osnovnoj školi “Petar Petrović Njegoš” u Istočnoj Ilidži, gdje govori i o pomenutom incidentu učenika ove škole na ekskurziji u Trebinju.

Podsjećamo, na adresu naše redakcije stiglo je pismo uznemirene majke djeteta koje je, kako kaže, žrtva vršnjačkog nasilja u OŠ “Petar Petrović Njegoš”.

Direktorica Škole je u ime rukovodstva i svih zaposlenih izrazila najdublje žaljenje i navela je da Škola radi sve kako bi se došlo do saznanja da li je u pitanju vršnjačko nasilje, te da će, ukoliko se odgovornost učenika dokaže, primijeniti odgovarajuće mjere.


Vezane vijesti:

Vršnjačko nasilje u I. Sarajevu: “Roditelji, pričajte sa svojom djecom”

Trapara: Zaustaviti nasilje u osnovnim školama

Saopštenje direktora OŠ “Petar Petrović Njegoš” na objavljenu priču o vršnjačkom nasilju u I.Sarajevu

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider