Pala vrata i usmrtila mladića iz Istočnog Sarajeva koji ih je popravljao

Izvor: Faktor.ba

Objavio:

trebevic.net

- prije 6 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Glas Srpske

Dvadesetdevetogodišnji N. T. iz Istočnog Sarajeva poginuo je juče u sarajevskom naselju Azići, kada su na njega pala teška rolo-vrata koja je popravljao.

Nesreća se dogodila u 16.25 časova, u prostorijama humanitarnog udruženja Pomozi.ba u ovom naselju. 

Smrt 29-godišnjaka konstatovala je ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, koja je odmah po prijavi nesreće izašla na mjesto događaja.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, ovlašteni sudski vještaci medicinske struke i zaštite na radu, te inspektor zaštite na radu Kantona Sarajevo. Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog događaja – saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz udruženja Pomozi.ba za Faktor su kratko kazali tek da mogu potvrditi da se desio nesrećan slučaj u kojem je stradala jedna osoba.

S obzirom na to da je istraga u toku, za sada ne možemo davati nikakve izjave i informacije. Duboko smo potreseni ovim slučajem i upućujemo iskreno saučešće porodici nastradalog. Zvanično saopštenje ćemo poslati nakon što se okonča istraga – rekla je za Faktor Maja Arslanagić, portparol ove humanitarne organizacije.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider