Otvorena “Zima u Istočnom Novom Sarajevu”

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: SRNA

Manifestacija “Zima u Istočnom Novom Sarajevu” otvorena je u ovoj opštini i trajaće do 14. januara.

Otvaranje manifestacije i koncert pop pjevačice Goce Tržan sinoć su zbog kiše održani u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Na radost najmlađih sugrađana, Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo je u okviru ovogodišnje manifestacije obezbijedila i klizalište na otvorenom.

Manifestacija je turističko zabavnog karaktera i ima za cilj promovisanje turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo, a namijenjena je svim građanima.

Podjela novogodinjih paketića uz Djeda Mraza predviđena je sutra u 12.00 časova, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Povodom proslave Dana Republike Srpske, 9. januara u 20.00 časova, biće upriličen koncert etno-grupe “Katera”.

Doček pravoslavne Nove godine biće organizovan 13. januara, uz koncert pjevača Sergeja Ćetkovića.

U prvim minutama poslije ponoći biće upriličen vatromet, a za sve posjetioce Opštinska uprava će obezbijediti besplatno kuvano vino.

Manifestacija “Zima u Istočnom Novom Sarajevu” će upotpuniti zimsku i prazničnu atmosferu, a posjetioci će moći da uživaju u mnoštvu zabavno-kulturnih sadržaja kao i u raznovrsnoj prodajnoj i izložbenoj ponudi domaćih izlagača.

  1. Bolje bi bilo da, umjesto Goce, Ćetkovića i kuvanog vina, obezbjede čist grad. Ovih dana imamo više najlonskih kesa na nebu nego ptica.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider