Otvoren foto-konkurs “Zimska fantazija na Romaniji”

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 month u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: SRNA

Turistička organizacija opštine Sokolac objavila je danas foto-konkurs za izbor najljepše fotografije o temi “Zimska fantazija na Romaniji”, a radove je moguće slati do 1. marta.

Prijave i fotografije moguće je slati od danas do 1. marta, putem elektronske pošte tosokolac@gmail.com.

Cilj konkursa je promocija zimske sezone, a fotografije treba da budu napravljene isključivo na području opštine Sokolac.

U konkursu je navedeno da fotografije treba da budu izvorne, bez intervencije u vidu fotomontaže ili grafičke obrade dijela, koje bi mijenjale kompoziciju ili elemente.

Autori uz svoj rad dostavljaju ime i prezime, naziv fotografije, lokaciju i broj telefona.

Prema propozicijama konkursa, po jednu fotografiju izabraće stručni žiri i pratioci “Fejsbuk” stranice Turističke organizacije opštine Sokolac, a pobjednici će dobiti novčane nagrade, a o mjestu i vremenu javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Pratioci Fejsbuk stranice Turističke organizacije “Sokolac” će svojim lajkovima glasati za svog favorita u vremenskom periodu od 2. do 10. marta, navedeno je u konkursu.

– Ako volite zimske čarolije, prazničnu atmosferu, imate omiljena mjesta, pejzaže i lokalitete koji vas inspirišu, postanite dio priče o izboru njajljepše zimske fotografije – poručili su iz Turističke organizacije opštine Sokolac.

Јavna ustanova Turistička organizacija “Sokolac” osnovana je u aprilu 2012. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider