Opština Pale finansira 10 mlađih fudbalera za učešće na ljetnjem fudbalskom kampu „Koroman“

Izvor: redakcija/M.Medić

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godine u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Trebevic.net/M. Medić

Načelnik opštine Pale Boško Jugović sastao se danas sa proslavljenim fudbalerom Ognjenom Koromanom kako bi se dogovorili o organizaciji predstojećeg fubalskog kampa „Koroman“ koji će se održavati na Jahorini u periodu od 1. do 7. jula 2018. godine.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović istakao je da mu je velika čast što je danas održao sastanak sa Koromanom koji je proslavljeni fudbaler i paljanin,  i zahvalio mu se na pokrenutoj inicijativi za održavanjem fudbalskog kampa na Jahorini.

„Fudbalski kamp će biti velika promocija za opštinu Pale kroz sport, ali i za turizam jer će se održavati na Jahorini. Imaćemo priliku da vidimo mnogo poznatih lica iz sfere sporta na Palama“, rekao je Jugović.

On kaže da su na današnjem sastanku dogovorili održavanje revijalne utakmice, koja će se održati 1. jula u Sportsko-poslovnom centru „Peki“ na Palama gdje bi igrali veterani Crvene zvezde i Partizana.

To će biti jedan fantastičan uvod za održavanje kampa, koje će podržati i opština Pale te na taj način finansirati 10 najperspektivnijih fudbalera uzrasta od 6 do 16 godina starosti, a odabir će se vršiti u dogovoru sa trenerima iz klubova sa područja opštine Pale ‘Piski’, ‘Romanija’ i ‘Olimp’. Mi ćemo pokušati da pošaljemo naše fudbalere na kamp, koji će u tih 7 dana pokušati da pokažu šta znaju, pa možda neki od njih postanu fudbalske zvijezde kao što je naš sugrađanin Koroman“, naglasio je Jugović.

Proslavljeni fudbaler Ognjen Koroman se zahvalio načelniku Jugoviću na saradnji i prijateljskom odnosu prema organizaciji fudbalskog kampa na Jahorini.

Fudbalski kamp ‘Koroman’ koji počinje 1. jula biće skup najtalentovanije djece iz regiona i svijeta, ali i skup najtalentovanijih trenera. Očekujemo veliki odaziv djece ovom kampu uz promotere kapma kao što su Sava Milošević, Mateja Kežman, Saša Ilić, Nenad Jestrović, Miloš Šestić i mnogih drugih fudbalskih asova koji će uveličati moj fudbalski kamp i našu sportsku priču“, istakao je Koroman

Trenutno je prijavljenih 100 dječaka, ali taj broj do kraja juna bi se mogao udvostručuti.

„Za sada imamo dosta prijava fudbalera iz Amerike, Holandije, Kanade, Francuske i u dogovoru sa mojim saradnicima, očekujemo grupu dječaka iz Obale Slonovače. Sigurno je da će to biti jedno veliko druženje i velika sportska manifestacija koja će mnogo da znači za Pale, Jahorinu i čitavu Republiku Srpsku“, istakao je Koroman.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider