Nova rješenja o poništenju prebivališta za još 25 lica na području opštine Trnovo

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Istočno Sarajevo

Policijska uprava Istočno Sarajevo nastavlja provjeru prijave mjesta prebivališta na području opštine Trnovo, u cilju spriječavanja fiktivne prijave i moguće manipulacije.

U nastvaku provjere prijava mjesta prebivališta na području opštine Trnovo, u periodu od 11.08. do 25.08.2017. godine, utvrđeno je da je još 25 građana prijavilo prebivalište na području ove opštine suprotno odredbama člana 8. stav 1. Zakona o prebivalištu i boravištu državljana BiH, odnosno da su prilikom prijave prebivališta dali netačne i neistinite podatke. Policijska stanica Trnovo donijela je rješenja o poništenju prebivališta za ova lica kojima su izdati i prekršajni nalozi za učinjeni prekršaj.

Podsjećamo da je u proteklom periodu poništeno 17 rješenja o poništenju prijava prebivališta na podučju ove opštine i da su građani dužni da daju tačne i istinite podatke u postupku prijave prebivališta.

Lice koje da neistinite podatke čini prekršaj za koji je propisana novčana kazna u iznosu od 30 KM do 300 KM, dodaju iz PU Istočno Sarajevo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider