Nikola Došlo predsjednik Mladih Demosa Istočna Ilidža

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 5 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Danas je u Istočnom Sarajevu održana Osnivačka skupština Mladih Demokratskog saveza Demos Istočna Ilidža, na kojoj je za predsjednika ove organizacije izabran Nikola Došlo.

Došlo je jednoglasno izabran od strane 26 delegata, a Skupštini su prisustvovali predsjednik Organizacije mladih Demosa Republike Srpske Nikola Ćopić i predsjednici odbora Sarajevsko-romanijske regije.

Predsjednik Organizacije mladih Demosa Republike Srpske Nikola Ćopić izrazio je svoje zadovoljstvo činjenicom da se sve veći broj mladih ljudi uključuje u rad ove organizacije, te je poželio izabranom predsjedniku i članovima odbora mnogo sreće u budućem radu.

Ćopić je naglasio važnost edukacije mladih koji su politički aktivni, kao i želju i plan Demosa da što više mladih bude na listama u oktobru.

Cilj nam je da na lokalnim izborima kao svog odbornika u Skupštini opštine Istočna Ilidža imamo nekoga ko pripada mlađoj generaciji. Namjera nam je da u narednom periodu najveću pažnju usmjerimo ka omladini, jer su oni budućnost, kako Demosa, tako i ove države – izjavio je novoizabrani predsjednik Organizacije mladih Demokratskog saveza Istočna Ilidža Nikola Došlo.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider