Međunarodno muzičko takmičenje „Ritam Evrope“

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Istočno Sarajevo

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković razgovaraće sutra sa predstavnicima „Ritma Evrope“, te predstavnicima osnovnih, srednjih škola, kulturno-umjetničkih društava i plesnih škola sa područja grada o pripremama za najveće dječije muzičko takmičenje koje će sljedeće godine biti održano u Istočnom Sarajevu.

Sastanak će biti održan u prostorijama Gradske uprave, u srijedu, 25.12.2019. godine, s početkom u 13 časova. Izjave za medije predviđene su u 14 časova.

Međunarodno muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održava se već 11 godina uz podršku ambasadora brojnih zemalja EU, Australije i Izraela.

Ova muzička manifestacija prvi put će biti održana u Republici Srpskoj, a Istočno Sarajevo će, krajem maja ili početkom juna iduće godine, biti grad domaćin finalnog takmičenja.

Pravo učešća na ovoj muzičkoj smotri imaju djeca i omladina od 12 do 20 godina. Njih će, u narednih nekoliko mjeseci, pripremati tim stručnjaka iz Beograda, koji ima višegodišnje iskustvo u pripremi različitih šou programa. Audicije će biti održane tokom januara sljedeće godine u gradovima Republike Srpske.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2