Medijsko predstavljanje Sokoca u muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“

Izvor: opstinasokolac.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: J.Ćajić

Sutra sa početkom u dvanaest časova biće održana konferencija za medije na kojoj će biti predstavljeni predstavnici opštine Sokolac na muzičkom dječijem takmičenju „Ritam Evrope“.

Konferencija za medije biće održana u sali za sjednice Skupštine opštine Sokolac, a na njoj će prisustvovati direktor televizijskog programa „Ritam Evrope“ Igor Karadarević, načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica i predstavnice opštine na ovom takmičenju Marijana Grujić, Anđela Simić i Sara Tošić.

Ovo takmičenje osmišljeno je kao Evrovizija za mlade, gradovi i opštine Republike Srpske predstavljaće na ovoj manifestaciji neku od zemalja Evrope, a takmičari će pjevati na različitim evropskim jezicima.

Program “Ritam Evrope” biće emitovan uživo na RTRS-u. Pobjednik takmičenja će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa “Ritam Evrope ” i gledalaca koji glasaju putem SMS-a.

Proces priprema djece za televizijski prenos traje 6 mjeseci u toku kojih se djeca obučavaju s televizijskim timovima “Ritma Evrope” da u televizijskom prenosu predstave dodjeljenu zemlju Evrope.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2