Ljevnaić: Djeca će moći besplatno da skijaju

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 days u

Istočno Sarajevo

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je Srni da će od sutra skijanje za djecu ponovo biti besplatno skijanje na Jahorini.

Danas je održan sastanak na inicijativu srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, kojem je prisustvovao i premijer Vlade Republike Srpske Radovan Višković na kome smo ih upoznali o situaciji koja se desila i odlučili na zahtjev Dodika i molbu premijera da odobrimo skijanje za mališane iz opština Pale i Istočno Novo Sarajevo – rekao je Ljevnaić.

On je podsjetio da je besplatno skijanje za djecu sa područja Istočnog Sarajeva uvedena prije tri godine na prijedlog Nadzornog odbora Olimpijskog centra i njenog predsjednika Nedeljka Eleka, kada su djeca po prvi put skijala besplatno.

Uveli smo da djeca imaju benefite od Jahorine, od toga što mi radimo. Mi ne želimo sada da djeca ispaštaju u ovoj situaciji – naglasio je Ljevnaić i dodao da će u četvrtak biti održan sastanak rukovodstva Olimpijskog centra sa Dodikom, Viškovićem i načelnikom Pala Boškom Jugovićem s ciljem rješavanja nesuglasica.

On je rekao da nije suština da djeca ispaštaju, već da građani Pala osjete prihode Jahorine.

Mi ćemo raditi kako mislimo da treba i trudićemo se da se što više osjete benefiti Jahorine za sve stanovnike Sarajevsko-romanijske regije – poručio je Ljevnaić.

On smatra da je do nesuglasica došlo usljed zamjene teza ili nesporazuma, što bi trebalo da bude riješeno na predstojećem sastanku.

  1. A šta je sa djecom iz ostalih dijelova Republike Srpske? Zar ta Jahorina pripada i njima!?
    Imaju li oni prava na besplatno skijanje ili je to zbog cijena Ski pass propusnice i iznajmljivanja opreme, cijene parkinga i smještaja, samo nedostižni san.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider