Konkurs za upis studenata na Univerzitet u Istočnom Sarajevu

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Ilustracija

Univerzitet u Istočnom Sarajevu raspisao je konkurs za upis studenata u prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija u akademskoj 2017 – 2018. godini. Iz Univerziteta napominju da se na prvi ciklus studija može upisati 2.305 kandidata na 15 fakulteta i dvije akademije.

Studenti će u akademskoj 2017/2018. godini moći da se upišu na neki od 46 studijskih programa prvog ciklusa studija, 45 drugog i četiri studijska programa trećeg ciklusa studija na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu.

Prijavljivanje kandidata za prvi upisni rok prvog ciklusa studija počinje 19. juna, a završava se 23. juna. Prijemni ispit će biti organizovan 26. juna na svim organizacionim jedinicama Univerziteta, osim na Ekonomskom fakultetu Brčko, gdje će se prijemni polagati 28. juna.

Rezultati konkursa biće objavljeni 28. juna, a na Ekonomskom fakultetu Brčko do 30. juna.

Upis primljenih kandidata počinje 3. jula, i završiće se 7. jula. Drugi upisni rok prvog ciklusa studija organizovaće organizacione jedinice visokoškolske ustanove koje u prvom roku ne upišu planirani broj studenata.

Na drugi ciklus studija na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu može da se upiše ukupno 712 studenata, a na treći ciklus studija 63 studenta.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider