Kod Fočaka pronađeno 400g droge

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Istočno Sarajevo

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, dana 11.06.2019. godine, lišili su slobode J.N.(1984) iz Foče, zbog postojanja operativnih saznanja da je lice sklono uživanju, prodaji i posredovanju u prodaji, opojnih i narkotičkih sredstava.

Operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da navedenom J.N. opojnu drogu prodaje M.B. (1980) iz Sokoca. U saradnji sa policijskim službenicima PS Sokolac na magistralnom putu M-19 zaustavljen je i kontrolisan putnički automobil marke „Golf A2“, kojim je upravljalo lice M.B. i tom prilikom kod navedenog pronašli dva pakovanja suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“.

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo su uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršili pretres stana i putničkog autobomila koje koristi lice M.B. i tom prilikom kod istog pronašli i oduzeli 400 grama suve zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“.

Lice M.B. je lišeno slobode i nakon dokumentovanja predmeta, protiv istog će nadležnom tužilaštvu, biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, dok je lice J.N. predato policijskim službenicima Policijske uprave Foča na dalje postupanje.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider