Akciju prikupljanja novca za Ivanino liječenje možete podržati i dijeljenjem letaka

Izvor: Redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

Priča o trogodišnjoj djevojčici Ivani Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, koja više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život, dotakla je srca mnogih.

Ivanini sugrađani, udruženo su krenuli ka ispunjenju velike misije – prikupljanju novčanih sredstava za njeno liječenje za koje je potrebno 250.000 evra.

Svako ko želi učestvovati u akciji prikupljanja novca za Ivanino ozdravljenje, to može učiniti i dijeljenjem letaka sa potrebnim informacijama za pomoć ovoj djevojčici, a letke možete preuzeti u štampariji “Gamaprint&Design” u Hilandarskoj 11 u Istočnom Novom Sarajevu.

Ova štamparija je do sada besplatno izradila na desetine kutija i plakata za Ivanu. Takođe, besplatno će štampati plakate za sve individualne akcije koje se budu organizovale, a za sve potrebne informacije možete pozvati na broj 057/344-355.

Ivani je u septembru prošle godine dijagnostikovan tumor bubrega. Nakon uspješne operacije i terapija, uslijedile su nenadane vijesti – bolest se proširila, a najveće šanse za ozdravljenje pruža pariski Centar za dječiju onkologiju.

Za pomoć koja trogošnjoj Ivani Bjelogrlić život znači, u Intesa Sanpaolo banci otvoren je račun, a od 1. decembra u funkciji će biti i MTEL-ov humanitarni broj. 

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider