Izmiriti račune za utrošenu struju

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 month u

Istočno Sarajevo

“Elektrodistribucija” Pale poziva potrošače da u najkraćem mogućem roku izmire račune za utrošenu električnu energiju za mart, kao i sva zaostala dugovanja i zateznu kamatu do martovskog računa, kako bi izbjegli pokretanje postupka pred nadležnim sudom za naplatu potraživanja.

– Uplate do konačnog izmirenja duga treba da se izvrše na iste brojeve žiro-računa ZP Elektrodistribucija Pale koje su potrošači koristili do sada, kako bi izbjegli pokretanje postupka pred nadležnim sudom za naplatu potraživanja – navode iz ovog preduzeća.

Plaćanje računa električne energije od aprila vršiće se na žiro-račune Direkcije za javno snabdijevanje, koji će biti navedeni na računima za utrošenu električnu energiju.

– Dozvola za snabdijevanje Zavisnom preduzeću Elektrodistribucija Pale prestala je da važi 1. aprila, prema odluci Vlade Republike Srpske i rješenju Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske o izmjenama dozvole za obavljanje djelatnosti trgovine i snabdijevanja električnom energijom na teritoriji BiH – objavljeno je na sajtu paljanske “Elektrodistibucije”.

Snabdijevanje električnom energijom za sve kupce obavljaće “Elektroprivreda Republike Srpske”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider