Izabrani odbornici iz Pala za Skupštinu grada

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 month u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Grad Istočno Sarajevo

Odbornici Skupštine opštine Pale izabrali su osam odbornika koji će ovu opštinu predstavljati u Skupštini grada Istočno Sarajevo.

To su Damjan Škipina, Branko Koroman i Marko Gajović iz SNSD-a, iz Demosa Bojan Čvoro, iz SPS-a Miloš Vukašinović, iz SDS-a Marko Sikima, iz DNS-a Marko Kubatlija i iz PDP-a Vladimir Lučić.

Lista odbornika za Skupštinu grada biće predata Centralnoj izbornoj komisiji BiH, koja treba da potvrdi njihove mandate.

Ranije su skupštine opština Istočni Stari Grad, Trnovo, Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža izabrale odbornike za Skupštinu grada.

Nakon Pala, ostalo je još da Skupština opštine Sokolac izabere predstavnike kako bi se konstituisao novi saziv Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Skupština grada Istočno Sarajevo ima 31 odbornika.

U zavisnosti od broja stanovnika, svaka opština iz redova odbornika svoje skupštine bira odbornike za gradski parlament.

Najviše odbornika dolazi sa Pala, i to osam, iz Istočne Ilidže i sa Sokoca po šest, iz Istočnog Novog Sarajeva pet, te Trnova i Istočnog Starog Grada po tri odbornika.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider