Ivanini vršnjaci poželjeli maloj lavici da ozdravi

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 10 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Facebook

Roditelji i njihovi mališani iz Istočnog Sarajeva danas su se emotivno oprostili od trogodišnje teško oboljele Ivane Bjelogrlić, koja sutra putuje na liječenje u Pariz.

Njeni vršnjaci, zajedno sa roditeljima, okupili su se pred zgradom ispod njenog balkona da bi joj i na ovaj način pružili podršku u teškoj bici koja joj predstoji.

Djeca su ovom priliku pustila šarene balone na kojima je pisalo “Ozdravi nam Ico, lavico”, “Volimo te” i druge emotivne poruke.

Ivana je sve vrijeme bila u naručju majke, slala im poljupce i govorila da ih voli.

Ivanina kuma Željka Vojinović rekla je Srni da Ivana i njeni roditelji sutra iz Beograda avionom putuju za Pariz, a već u ponedjeljak zakazan je pregled kod doktora.

Prema njenim riječima, Ivana bi 11. decembra trebalo da bude hospitalizovana na Klinici “Gustav Rosi”.

Vojinovićeva je u ime porodice zahvalila svima koji su učestvovali u humanitarnim akcijama i svojim prilozima i donacijama omogućili da Ivana ide na liječenje.

Trogodišnjoj Ivani u septembru prošle godine dijagnostikovan je karcinom na bubregu. Nakon liječenja na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i u Beogradu, snimci su pokazali da se bolest proširila na pluća i jetru.

Da bi se pomoglo njeno liječenje organizovane su broje humanitarne akcije i razne druge aktivnosti.

U akciju su se uključile brojne ustanove, institucije i pojedinci, a od početka decembra aktivan je i “M:tel” humanitarni broj 1458.

Fond solidarnosti Republike Srpske uplatio je 295.000 evra za njeno liječenje u klinici “Gustav Rosi”, koja važi za najbolju iz oblasti dječje onkologije.

Svi koji žele pomoći ovoj porodici novac mogu uplatiti na žiro račun broj 1541029988405703 u Intesa Sanpaolo banci Sarajevo.

  1. Mario Perić says:

    Svaka čast super je vidjet to zajedništvo lp od maria

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider