Istočno Sarajevo: Turistička organizacija “Jahorina” na sajmu u Beogradu

Izvor: Glas Srpske

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Glas Srpske

Turistička organizacija “Jahorina” i ove godine će turističke potencijale grada Istočno Sarajevo predstaviti na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će trajati od četvrtka do nedjelje, odnosno od 20. do 23. februara.

Turistička organizacija “Jahorina” će ove godine prvi put imati sopstveni štand, dizajniran u saradnji sa istoimenim Olimpijskim centrom ( OC ), veličine 50 metara kvadratnih, u hali jedan Beogradskog sajma. 

Na štandu će se predstaviti i Udruženje hotelijera Jahorina, kao i Ski-centar Ravna planina i Trebević. 

Biće predstavljena cjelokupna turistička ponuda, sa posebnim naglaskom na planirana dešavanja u martu na Jahorini, kao i na ljetnu turističku sezonu, saopšteno je iz Turističke organizacije. 

S obzirom na odlične rezultate koje Jahorina bilježi tokom zimske turističke sezone, očekujemo veliki broj posjetilaca na štandu – ističe se u saopštenju. 

U Turističkoj organizaciji kažu da im je najavljeno da će njihov štand posjetiti brojni predstavnici medijskih kuća, kao i partneri Jahorine, a predstavnici Turističke organizacije, OC i Udruženja hotelijera imaće sastanak sa najvećim britanskim turoperatorom “Tui UK i Irska” (Tui UK&Ireland) 

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji se održava 41. put, najveća je turistička manifestacija u regionu, sa ukupno 1.100 izlagača iz 50 država, a koju posjeti više od 80.000 ljudi.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider