I. Sarajevo: Sutra ugovori sa novim članovima preduzetničkog inkubatora

Izvor: Srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godina u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: fb /Ekonomski fakultet Pale

U Studentskom preduzetničkom inkubatoru Ekonomskog fakulteta Pale sutra će biti potpisan ugovor sa novim članovima i realizovana radionica “Kako pokrenuti vlastiti biznis?”.

Rukovodilac Inkubatora Damjan Danilović rekao je Srni da je ovo treći poziv, nakon kojeg inkubator broji 40 članova, među kojima je 12 registrovanih preduzeća.

On je izrazio veliko zadovoljstvo povodom zainteresovanosti preduzetnika i potencijalnih preduzetnika Sarajevsko-romanijske regije za usluge Studentskog preduzetničkog inkubatora.

Preduzetnici u okviru inkubatora mogu dobiti podršku u profilisanju poslovne ideje, ispitivanju njene isplativosti, procesu registracije, kao i spajanju sa potencijalnim finansijerima – naveo je Danilović.

On je najavio da će u budućnosti raditi na podršci u procesu poslovanja svakog člana inkubatora individualno, za šta se fakultet trudi da obezbijedi dodatne resurse u saradnji sa Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih preduzeća, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo i Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske.

Radionica “Kako pokrenuti vlastiti biznis?” počeće u 11.00, a potpisivanje ugovora sa novim članovima zakazano je za 11.20 časova.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2