I. Sarajevo: Prvi Sajam ženskog preduzetništva

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Opština Istočno Novo Sarajevo u sklopu projekta “Izgradnja izletišta Tvrdimići” sa partnerima organizuje prvi Sajam ženskog preduzetništva naše opštine, koji će se održati na izletištu Tvrdimići, amifiteatar “Beli vuk”, dana 12. oktobra 2019. godine, s početkom u 12 časova.

Na Sajmu će svoje radove izložiti udruženja žena iz Istočnog Sarajeva i sve druge žene koje se individualno bave određenim preduzetničkim aktivnostima, malim zanatima ili umjetničkim radovima kao i poljoprivredom i drugim djelatnostima iz opština Grada Istočno Sarajevo.

Osnovni cilj Sajma jeste ukazati na rad naših sugrađanki i informisati javnost o tome šta mogu kupiti od vrijednih žena iz našeg okruženja. Posebna aktivnost na sajmu je i radionica o ženskom preduzetništvu, organizovana za same žene preduzetnice.

Pozivamo sve zainteresovane građane da posjete Sajam u periodu između 12 i 15 časova i informišu se o tome šta se proizvodi u malim radionicama žena iz našeg komšiluka.

Za sve posjetioce biće obezbijeđena i zakuska i prigodan kulturno – umjetnički program.

Žene preduzetnice, ako još nisu, mogu da se prijave na Sajam kao izlagači do četvrtka, 10. oktobra 2019. godine do 15 časova. Sve prijave slati na mejl privreda@opstinains.net ili broj telefona: 057/320-601 (Vanja) u periodu od 8 do 14 časova. Broj mjesta je ograničen a učešće na sajmu je besplatno za sve učesnice.

Za građane koji nemaju prevoz, a voljeli bi posjetiti Sajam, biće organizovan autobus ispred Srednje škole u 11.20 časova.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider