I. Ilidža: U toku uviđaj na mjestu gdje je pronađeno tijelo Nedžada Čauševića

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Klix.ba

U toku je uviđaj u Istočnoj Ilidži, u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, na mjestu gdje je pronađeno tijelo Nedžada Čauševića, koji je jutros ubio djevojku Sanelu Trsten u naselju Nedžarići.

Policijsku upravu Istočno Sarajevo danas je obavijestila Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo da je na području kantonalne opštine Novi Grad izvršeno krivično djelo ubistvo za koje je osumnjičeno lice čiji su inicijali N.Č. sa Ilidže, koje se nakon toga udaljilo ka Istočnoj Ilidži, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske uprave Istočno Sarajevo, u mjestu Krupac, u opštini Istočna Ilidža, locirano je lice čiji su inicijali N.Č. i automobil “golf dva” kojim je upravljalo.

Jedinice Žandarmerije Policijske uprave Istočno Sarajevo izvršile su pregled kuće u mjestu Krupac u kojoj ovo lice povremeno boravi, ali ga nisu pronašli.

Policija Istočnog Sarajeva, u saradnji sa pripadnicima policije MUP-a Kantona Sarajevo blokirala je područje na kojem su pronašli automobil, u čijoj blizini su pronašli tijelo ovog lica.

Jutros oko 7.00 časova u sarajevskoj Aleji Bosne srebrene ubijena je Sanela Trsten, a u pucnjavi od zalutalog metka ranjena je Senada Muhić, radnica preduzeća “Park”.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo za “Dnevni avaz” ranije je potvrđeno da se Čaušević kasnije ubio tokom policijske potjere.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider