Humanitarni koncert za Snježanu Bašević u srijedu, 31.maja: Do sada nije prikupljena ni petina sredstava

Izvor: opstinasokolac.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Istočno Sarajevo

Dugogodišnjem humanitarnom radniku i osnivaču Udruženja za pomoć licima sa posebnim potrebama „Podrška“ Snježani Bašević, neophodna je novčana pomoć za transplantaciju bubrega. Od početka ovog mjeseca aktivan je humanitarni broj 1413, ali dovoljno sredstava još uvijek nema.

Kako kaže Snježana, do ponedjeljka je bilo 8.950 poziva na humanitarni broj, a do danas na žiro račun uplaćeno je oko 7.000 KM.

– To nije ni petina sredstva, jer je potrebno prikupiti oko 100.000 KM. Iskoristila bih ovu priliku da se od srca zahvalim svima koji su pozvali broj i uplatili novac na žiro račun. Nadam se da će biti još humanih ljudi, koji će mi pomoći u ovoj borbi – rekla je Baševićeva.

Ona je dodala da će u srijedu, 31. maja u Sportskoj dvorani u Sokocu sa početkom u 19 časova biti održan humanitarni koncert.

– Moji prijatelji, muzičari sa ovih prostora, inicijatori su za organizovanje humanitarnog koncerta. Učešće će uzeti muzičari Boban Višnjić, Siniša Marković, Mladen Šiljak, Njegoš Rađenović, „Zoka bend“, Marinko Miliković, Sonja Marković, „Toda i Giga“, Filip Miovčić, Nikolina Krunić, te KUD „Romanijska Luča“ i Plesni klub „Nika“. Ulaznice će biti 3 KM – kazala je Snježana.

Tri puta sedmično ona ide na dijalizu. Svaki dan na terapiji za nju je kao godina. Ukoliko se ne skupi dovoljno sredstava u skorijem periodu, humanitarne akcije bi mogle potrajati, a medicinari ne mogu da predvide koliko je njen organizam jak da čeka transplantaciju.

Pokažimo se još jednom na djelu i odazovimo se humanitarnom koncertu za Snježanu.

Podsjećamo, humanitarni broj 1413 aktivan je još samo nekoliko dana. Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun broj: 5620128111736457 ili žiro račun Udruženja broj: 5620128064449248 NLB Razvojna banka.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider