Elektrodistribucija Pale: Mogući povremeni prekidi struje do 2. novembra

Izvor: Srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 6 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: Arhiva

Do 2. novembra mogući su povremeni prekidi u snabdijevanju električnom energijom na području opština Pale, Istočni Stari Grad, te lokalitetu Ravne Romanije zbog planiranih radova preduzeća “Elektroprenos BiH” u trafostanici Pale, najavljeno je iz preduzeća “Elektrodistribucija” Pale.

Zbog rekonstrukcije srednjonaponskih postrojenja, Elektrodistirucija Pale je primorana na otežane uslove rada i povećan stepen rizika u pogledu broja i trajanja prekida u isporuci električne energije na područja koja se napajaju iz pomenute trafostanice – navodi se u saopštenju.

Intenzivnim aktivnostima i maksimalnim zalaganjima radnika “Elektrodistribucije” Pale uspostavljene su privremene elektroenergetske veze kojima se obezbjeđuje napajanje strujom u periodu od 3. septembra do 2. novembra.

Dok traju radovi preduzeća “Elektroprenos BiH” u trafostanici Pale mogu se očekivati povremeni prekidi električne energije.

“Elektrodistribucija” Pale se izvinjava svim građanima Pala, Istočnog Starog Grada i Sokoca zbog neplaniranih prekida u snabdijevanju energijom u prethodnim danima.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider