Ćosić: Grad će se uključiti u funkcionisanje opština

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 months u

Istočno Sarajevo

Foto izvor: SRNA

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić izjavio je da će mu prvi zadatak, nakon ostvarene pobjede na izborima, biti da okupi sve načelnike opština u sastavu grada i spoji ih sa Vladom Republike Srpske kako bi svi zajedno, pozicija i opozicija, krenuli da rade za narod.

– Nama treba jedinstven prostor od Sokoca do Trnova. Mislim da su izbori pokazali da građani Istočnog Sarajeva konačno osjećaju ovaj grad svojim, u ovom slučaju dajući povjerenje meni. Sljedeći put će biti neko drugi, što je nebitno. Bitno je da razvijamo pripadnost prema gradu i da ga osjećamo kao svog – rekao je Ćosić novinarima u Istočnom Novom Sarajevu.

On kaže da slijedi mjesec dana tranzicionog perioda kada treba zvanično da se proglase rezultati izbora i preuzmu nove dužnosti, ističući zadovoljstvo ubjedljivom pobjedom SNSD-a na Palama, u Trnovu, Istočnom Novom Sarajevu.

– Ostvarili smo zacrtani cilj, a to je mjesto gradonačelnika u Istočnom Sarajevu. Veoma je bitno da smo pokazali ljudima drugačiji pristup koji smo gajili i koji želimo da razvijamo. To se odnosi na drugačije vođenje grada, njegovo uključivanje u funkcionisanju opština i njegov potpuno aktivan pristup u skladu sa nadležnostima i zakonom. Јa ću se upravo tako i ponašati – rekao je Ćosić.

  1. Živio ti nama 100 god, konačno gradonacelnika 21 vijeka,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider