Bolnica ”Srbija”: Dogovorena saradnja sa vaskularnim hirurgom Milankom Maksićem

Izvor: srna

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 godina u

Istočno Sarajevo

Stručnjak iz oblasti vaskularne hirurgije primarijus Milanko Maksić obavljaće u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu sve vrste vaskularnih operacija i preglede iz oblasti vaskularne hirurgije, a njegov prvi dolazak u ovu zdravstvenu ustanovu planiran je za subotu, 2. mart, saopšteno je iz Bolnice.

“Podrška ovog eminentnog stručnjaka prilika je da naša ustanova pruži usluge najsloženih vaskularnih operacija da bi svi pacijenti Sarajevsko-romanijske regije i okruženja dobili najbolju zdravstvenu uslugu iz te oblasti, čime se povećava stepen sigurnosti i povjerenja u našu bolnicu”, poručuju iz Bolnice “Srbija”.

Uvođenjem složenih procedura u liječenju steći će se uslovi da Bolnica “Srbija”, iako je zdravstvena ustanova sekundardnog nivoa, pruža usluge tercijalnog nivoa zdravstvene zaštite.

Iz Bolnice navode da Maksić, izuzetni stručnjak iz oblasti vaskularne hirurgije, obavlja dužnost načelnika Službe za vaskularnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Maksić je stručna usavršavanja sticao je na univerzitetskim klinikama regiona i Evrope, a član je mnogobrojnih domaćih i stranih naučnih i stručnih udruženja iz svoje oblasti.

Zainteresovani pacijenti od danas mogu zakazati termin u hirurškoj ambulanti /057-325-339/ svakog radnog dana od 7.00 do 9.00 časova i od 14.00 do 15.00 časova.

O terminu dolaska gostujućeg ljekara pacijenti se mogu dodatno informisati na internet stranici ove ustanove /www.bolnicakasindo.com/.

  1. Kakav hirurg nama treba neko da infekciju pluca suzbije narod pomrije

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2