Bjeloš dao ton Slavijinoj igri u Kozarskoj Dubici

Izvor: SportDC

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 weeks u

Fudbal

Foto izvor: SportDC/foto IBRO

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva vratili su se iz Kozarske Dubice sa jednim osvojenim bodom u utakmici 17. kola Prve lige Republike Srpske protiv Borca.

Otišla je ekipa iz Istočnog Sarajeva na ovo gostovanje bez pola tima, a podatak da je Zoran Erbez na klupi imao isključivo juniore dovoljno govori koliko je to bio desetkovan sastav Sokolova. Ipak, hrabrom i požrtvovanom igrom Slavija je uspjela doći do boda, a uz malo više sportske sreće i koncentracije možda su mogli i do sva tri.

Ipak, Sokolovi su zadovoljni i jednim, važnim, bodom, a do njega su došli pogotkom Adela Ajkunića, kojem je prethodio slobodan udarac Nikole Bjeloša, koji je u sredini terena odradio jako važan posao za Slaviju.

Moramo biti zadovoljni bodom. Otišli smo na ovo gostovanje bez velikog broja standardnih prvotimaca, ali kako smo i najavili pred samu utakmicu oni kojih nema bez njih se i mora. Svaki od nas koji je bio na terenu dao je maksimum svojih mogućnosti u datom momentu i ta borbenost nam se na kraju i vratila kroz jedan osvojen bod – rekao nam je Nikola Bjeloš.

Pred Slavijom je sada utakmica protiv Željezničara na svom terenu, a ono što može da ih hrabri jeste da se gotovo svi vraćaju u tim, izuzev još dvije utakmice suspendovanog Aleksandra Pušare.

Naše je da na domaćem terenu uvijek idemo na pobjedu, bez obzira na to ko je protivnik. Izuzetno cijenimo naše goste i sve ono što oni rade, naročito na početku ovog drugog dijela sezone, ali nas interesuje pobjeda. Velika je stvar što nam se vraćaju u sastav gotovo svi, pa idemo da se nadigravamo sa Željezničarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider