Asfaltirana ulica u Topliku

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Istočno Sarajevo

Na inicijativu aktivista Demokratskog Narodnog Saveza (DNS-a) mještani Toplika u opštini Istočno Novo Sarajevo dobili su juče asfaltni put u dužini od 230 metara.

Kako kažu mještani dijela ulice Vuka Karadžića koja je asfaltirana, ovo je je za njih bio jedan od gorućih problema. Zahvalni su na incijativi aktivista DNS-a, ali i iznenađeni brzinom kojom je dogovoreno sprovedeno u djelo.

Nosilac liste DNS-a za Istočno Novo Sarajevo Aleksandar Glavaš, rekao je da je jedan od glavnih uslova za bavljenje politikom spremnost da se prepoznaju problemi lokalne zajednice.

“Mi smo tu da prepoznajemo i rješavamo probleme naših komšija. Poštujući slogan DNS-a “riječ je riječ” od dogovora do realizacije nije prošla ni sedmica dana i na to sam posebno ponosan” ističe Glavaš.

Aleksandar Sladoje, jedan od kandidata DNS-a za odbornike u opštini Istočno Novo Sarajevo, naglašava da je on sa svojim kolegama sa liste ušao u politiku da bude na usluzi građanima, a ne obratno.

Stanovnici novoasfaltirane ulice su organizovali druženje na kojem su ih članovi DNS-a upoznali sa planovima vezanim za ovo naselje u narednom periodu.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider