Aktivisti DNS-a donirali judo klubu “Slavija” nove trenerke

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Istočno Sarajevo

Danas su na igralištu u naselju Pavlovac, aktivisti DNS-a na čelu sa kandidatom za načelnika Opštine Istočna Ilidža dr. Slobodanom Nogom, kao i predsjednikom regionalnog odbora DNS-a Nenadom Nešićem, upriličili dodjelu trenerki judo klubu “Slavija” Istočno Sarajevo.

Uz prisustvo velikog broj članova i simpatizera doktor Slobodan Nogo je izrazio zadovoljstvo što makar na ovaj simboličan način može da da svoj doprinos za razvoj sporta u Istočnoj Ilidži.

“Kada postanem načelnik Opštine Istočna Ilidža od 2. oktobra, posebnu pažnju ću obratiti na sportiste naše regije. Oformićemo tim sportksih stručnjaka koji će da naprave dugoročnu strategiju razvoja sporta u svim gradskim opštinama sa posebnim osvrtom na opštinu Istočna Ilidža. Drago mi je da smo ovim simboličnim gestom, bar na kratko vratili  osmjehe na lica djece koja su danas ovdje s nama.” rekao je Nogo.

Nenad Nešić izrazio je zabrinutost što su sportski kolektivi unutar sportskog društva Slavija, prilično zapušteni i dovedeni do ruba propasti, naglašavajući da će učiniti sve što je potrebno da se sportskim klubovima vrati nekadašnji sjaj.

“Svi sportski klubovi iz sportskog kluba Slavija sa posebnim osvrtom na fudbalski, košarkaški i judo klub biće vraćeni tamo gdje im je i mjesto u sami vrh sporta naše države.” istakao je Nešić.

.

 

  1. Ovi mladi ljudi to zasluzuju, svaka cast Nogi i ovim ljudima

  2. Ovo igraliste je djelo ruku SDS-a. Svaka im cast na laznim obecanjima i neradu. Sve sto dotaknu propadne!

  3. Doktor je najposteniji covjek koga sam upoznao u posleratnim godinama. Treba dati covjeku sansu

  4. Svaka cast , DNS odgovorna stranka!

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider