Aktiv žena DNS-a organizovao druženje na Zlatiboru

Izvor: redakcija/M.M.

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godine u

Istočno Sarajevo

U organizaciji aktiva žena DNS-a Pale i aktiva žena DNS-a Istočno Sarajevo u nedelju 9. septembra,  upriličeno je druženje na  Zlatiboru za članice i simpatizere ove stranke.

Predsjednica aktiva žena DNS-a Pale Vedrana Rulj kaže da je ovo druženje organizovano na Zlatiboru, bilo prilika za bolje upoznavanje i razmjenu ideja među članicama, kao i za bolju promociju programa stranke koja se odnosi na političko djelovanje žena među simpatizerima ove partije.

„Mi kao članice aktiva žena DNS-a Pala i Istočnog Sarajeva podsjećamo na želju, da kroz političko djelovanje pomognemo da se više čuje glas žene, da žene pokažu snagu i jedinstvo, i budu bolji oslonac jedna drugoj“, rekla je Rulj i dodala da je izraženo očekivanje da će na predstojećim lokalnim izborima žene DNS-a, ali i ostali kandidati osvojiti mandate na listama za odbornike.

„Ukoliko dobijemo povjerenje građana, mi nećemo zatvarati oči pred problemima. Naša je dužnost da damo svoj doprinos i pomognemo u stvaranju bolje budućnosti. Da budemo odgovorni pred sobom i pred građanima naše regije“, poručile  su članice aktiva žena DNS-a Pala i Istočnog Sarajeva.

Aktiv žena je uz posjetu Zlatiboru, obišao manastir Dobrun i Andrićgrad.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider