70 kandidata prijavljeno za Pravni fakultet u Istočnom Sarajevu

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 mjesec u

Istočno Sarajevo

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu u prvom upisnom roku u prvu godinu prvog ciklusa studija u akademsku 2020/2021. godinu prijavilo se 70 kandidata, što je za 20 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

– Po broju upisanih studenata, Pravni fakultet je treći među 17 fakulteta i akademija u sastavu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, dok je prošle godine bio šesti. Ostvarili smo veliki uspjeh pri upisu studenata – objavljeno je na sajtu Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Iz te visokoškolske ustanove ističu da će se na najbolji način odužiti studentima koji joj ukazuju povjerenje, imaće i dalje brojne i bogate aktivnosti, a Fakultet će nastaviti da pomaže studentima prilikom zapošljavanja, ne samo nakon okončanja studija, nego i tokom studija, “jer posao se ne traži nakon sticanja diplome, već tokom studija”.

Na sajtu Pravnog fakulteta navodi se da novoupisane studente očekuje, kao i njihove starije kolege, izvrstan studij i rad sa uglednim profesorima, ali i olakšan način polaganja ispita koji treba da omogući sticanje kvalitetnih znanja na jednostavniji način.

– Dobar glas o fakultetu koji omogućava studentima da stiču kvalitetna teorijska znanja, da pohađaju studentsku praksu i učestvuju u brojnim vannastavnim aktivnostima, očigledno je privukao više kandidata nego prošle godine, uprkos tome što je broj maturanata manji – dodaje se u saopštenju.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider