Sokolac kreće od Slobode: Nijanse će odlučivati

Izvor: SportDC

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 month u

Fudbal

Foto izvor: SportDC

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske otvoriće utakmicom protiv Slobode iz Novog Grada.

Na početku sezone ove dvije ekipe su na “Mlakvama” odigrali jednu od najdosadnijih utakmica sezone. Tvrdo, borbeno, čvrsto i praktično bez mnogo izglednih prilika. Nešto slično moglo bi se očekivati i sutra u Istočnom Sarajevu, budući da će obje ekipe ući bez pretjeranog rizika i sa željom da se polusezona otvori pozitivnim rezultatom.

Slavija je tokom pripremnog perioda na momente igrala jako dobro, ali bilo je i stvari koje su brinule Zorana Erbeza. Strateg Sokolova u najavi utakmice protiv Slobode ističe da će u meču protiv trećeplasirane ekipe lige odlučivati nijanse i da i jedna i druga ekipa imaju svoju šansu.

Mi smo dobro radili tokom priprema i spremno dočekujemo utakmicu protiv Slobode. Pravac je to neki kojim želimo ići i mislim da smo na dobrom putu. Sloboda je zasigurno odlična ekipa, rival koji igra čvrsto, borbeno, tvrdo i može se već reći da će u ovom duelu nijanse presuditi kod konačnog ishoda, a ja mogu da se nadam da će to biti na našoj strani i da ćemo pobjedom krenuti u drugi dio sezone – rekao nam je Zoran Erbez u najavi utakmice.

Probleme oko sastavljanja tima jedino ima u posljednjoj liniji gdje neće biti suspendovanog Aleksandra Pušare i povrijeđenog Radeta Bojanića. Svi ostali fudbaleri su na raspolaganju Erbezu.

Utakmica Slavija – Sloboda igra se od 14.00 na SRC “Slavija” bez prisustva gledalaca. Meč sudi Vojislav Vuković iz Brčkog. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider