Slavija upoznala FSRS sa sramnim ponašanjem sudije iz Kotor Varoši

Izvor: sportdc.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 godine u

Fudbal

Uprava FK Slavija ogorčena je bila poslije jučerašnje utakmice na suđenje Dragana Žarića iz Kotor Varoši i njegovih pomoćnika iz Doboja, Davora Maksimovića i Milana Todorovića.

Najavili su oni zvanično saopštenje u narednim danima, a dok se to čeka već su kontaktirali Lazu Aleksića iz Brčkog, prvog čovjeka sudijske komisije FSRS koji već nekoliko kola šalje sudije koji uništavaju derbi utakmice. Upoznali su oni njega sa, kako kažu, sramnim ponašanjem sudije Žarića na ovom meču, te mu najavili zvanično pismo.

Nije još uvijek poznato šta je Nenad Šukurma iz Broda, posmatrač suđenja na ovom meču, napisao, ali je jasno da ukoliko bude imalo po fudbalskoj pravdi Dragana Žarića čeka duže hlađenje, mada je to teško za očekivati.

Po završetku utakmice uprava Slavije je čestitala Zvijezdi 09 na pobjedi. Odigrali su momci iz Etno sela Stanišić jednu zrelu utakmicu, vjerovatno najbolji meč u ovoj sezoni, iskoristili poklone Slavijine odbrane i stigli do pobjede. Prema njima klub iz Istočnog Sarajeva nema nikakvih zamjerki i kako navode, svi golovi su regularni i čisti kao suza.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider