Slavija bez mnogo promjena počela sa pripremama

Izvor: Sport DC

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 year u

Fudbal

Foto izvor: Sport DC

Trener Slavije, Milan Gutović, obavio je danas prozivku fudbalera, te su Sokolovi zvanično počeli sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Gutović je na prozivci imao 19 fudbalera, manje-više poznatih lica i Slavija bez mnogo promjena ulazi u nastavak sezone. Kako smo već ranije pisali ekipu su napustili Sedin Ljuca, koji je otputovao u Njemačku, Nikola Bjeloš koji će karijeru nastaviti u zeničkom Čeliku, te Vladan Minić. On je odlučio da se posveti igranju futsala i neće više biti član Slavije.

Kada je riječ o dolascima, među Sokolove se vratio Ivan Trifković. Golman Olimpika će proljećni dio sezone provesti na pozajmici u Slaviji i sigurno će predstavljati pojačanje za tim iz Istočnog Sarajeva. Osim njega, tu je i Dražen Dubakčić, rođeni Vlaseničanin i nekadašnji omladinac sarajevskog Željezničara koji je posljednji angažman imao u visočkoj Bosni, a tu je i doskorašnji igrač Sutjeske, Aleksandar Ivanović. 

Milan Gutović je obavio razgovore sa upravom kluba i dobio je odobrenje da se dodatno pojača na najdeficitarnijim pozicijama, a kako nam je rečeno to su jedan centralni napadač, dva krilna fudbalera i jedan centralni vezni.

Što se tiče priprema, Slavija će kompletne odraditi kod kuće, treniraće se na pomoćnom terenu, kao i u Sportskom centru ”La Bombonera” i u Sportskoj dvorani ”Slavije”, a trebalo bi i da dobiju na korištenje teren sa vještačkom travom u SRC ”Olimp” na Palama. Zakazano je pet provjera, i to protiv juniora Slavije, zatim 9. februara protiv juniora Željezničara, 16. februara protiv Radnika iz Hadžića, 22. ili 23. februara protiv Romanije i generalka 1. marta protiv Olimpika. Traže se još protivnici za dva pripremna meča i to za 12. i 19. februar.

Došlo je i do određenih pomjeranja u stručnom štabu, pa će tako pomoćnici Milana Gutovića biti Vučina Šćepanović i Bojan Regoje, a brigu o golmanima nastaviće voditi Dušan Remić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider