Sin proslavljenog golmana otkrio gdje je bio više od 30 SATI dok su za njim svi tragali

Izvor: Blic

Objavio:

trebevic.net

- prije 12 mjeseci u

Fudbal

Foto izvor: Privatna arhiva

Auto je stao, a ja sam u napadu panike šta će mi otac reći želio da pobjegnem od svega. Otišao sam u šumu, gdje sam prespavao tu noć dok je padala kiša.

Ovim riječima za Blic, u sigurnosti svog doma i okružen porodicom, govori Mladen Milojević (22), sin proslavljenog golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, za kojim se tragalo više od 30 sati, tokom 31. maja i 1. juna.

Naime, Mladen je u petak krenuo iz Jagodine u Sopot kod babe i ujaka kako bi se sklonio od problema sa djevojkom i fakultetom. Međutim, u Umčarima sivi “audi A6” je stao u blizini naplatne rampe.

– Krenuo sam na put i promašio sam izlaz. Stao sam na sljedećem izlazu, međutim, auto nije htio da krene i ja sam ga stavio na “neutral”, ostavio na tom mjestu i krenuo da potražim pomoć kod majstora – kaže Mladen.

Kako dodaje, došao je do jednog tehničkog pregleda, gdje radnica nije mogla da mu pomogne.

– Tada sam se uspaničio, jer je to očev auto i u napadu panike želio sam da pobjegnem od svega. Otišao sam u šumu, jer sam htio da budem sam i prespavao noć tu, dok je padala kiša. Sutradan sam se probudio u šumi, kiša je i dalje padala i nastavio sam dalje da lutam – dodaje Mladen.On je izašao na auto-put kod Mihajlovca, desetak kilometara dalje od Umčara.

– Kod auto-puta sam stao i zaspao sam ispod nadvožnjaka. Na tom mjestu me je pronašla smederevska policija i odvezla u stanicu. Ne bih ovo više nikada ponovio, jer sam vidio da sam povredio oca, majku, sestru i prijatelje – kaže mladić.

Zvonko Milojević, Mladenov otac, kaže da je sin u subotu uveče pronađen hladan, mokar i iscrpljen. Dan kasnije, on se, prema njegovim riječima, osjeća dobro i psihički i fizički.

– Upravo ručam sa sinom, poslije svih peripetija, ovo je najslađi ručak u mom životu. Hvala bogu, svi smo sada na broju, tako da sreći poslije svega nema kraja – rekao je Milojević juče.

Mladenov otac detaljnije je objasnio zašto je njegov sin odlučio u petak da krene u Sopot.

– Veče prije toga Mladen je raskinuo sa djevojkom. Takođe, imao je problema i na fakultetu, nije položio ispite koje je mislio da će položiti i skupilo mu se sve u glavi i želio je da pobjegne od svega i da se malo izoluje. S tom namjerom krenuo je kod bake u Sopot, kada mu se dogodio problem sa autom. Uplašio se jer zna koliko mi je kao invalidu auto sve i bojao se da ću ga kritikovati. Međutim, on nije znao da se auto automatski pali i gasi zbog štednje goriva i da nije pokvaren. Osjećajan je i brižan i to je jedini razlog zbog čega je pobjegao u šumu ne znajući da će tako sve poremetiti. Na sreću, sve je prošlo kako treba i to će biti jedna velika životna lekcija – kaže Zvonko Milojević.

Za Mladenom tragali helikopteri

Nestanak Mladena Milojevića prijavila je policiji njegova porodica 31. maja oko 19 sati, a preko društvenih mreža apelovala je na sve koji ga vide ili imaju neku informaciju o njemu da se jave. Policija se uključila u potragu za mladićem, angažovani su i psi tragači, a helikopter MUP-a nadletao je šire područje Umčara. Kamere u blizini naplatne rampe na kojoj mu se pokvario automobil zabiliežile su njegov odlazak od vozila oko 13 časova, a potom i pred jednim auto-servisom. “Audi” je pronađen nedaleko od naplatne rampe.

Ostavite komentar

Oglasi

Slider
Slider