Šćepanović ponosan na mlađe saigrače

Izvor: Sport DC

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 mjeseci u

Fudbal

Foto izvor: Sport DC

Fudbaleri Slavije iz Istočnog Sarajeva savladali su juče u Istočnom Sarajevu teškom mukom Modriču sa 2:1.

Primila je gol Slavija u prvom napadu, pa u narednom odmah i promašila penal, poslije čega su značajno pali u prvom poluvremenu, ali su se u drugom poluvremenu podigli i iz napada u napad prijetili gostima, što je na kraju i donijelo rezultat.

Posebno je ponosan nakon utakmice na svoje saigrače bio najiskusniji, Vučina Šćepanović, koji je u teškom periodu za njega izašao na teren da predvodi ekipu, a oni su mu to vratili na najbolji način.

Moram da budem ponosan na svoje saigrače. Odigrali smo loše prvo poluvrijeme i palo je ”ribanje” od šefa na poluvremenu. Odigrali su za mene drugo poluvrijeme, jer sam ja bio uz njih uvijek, i sada kada je moj otac u kritičnom stanju, oni su stali uz mene i zajedno smo odlično odigrali drugo poluvrijeme i došli do pobjede. Ja sam im izuzetno zahvalan na tome, a mislim da je vrijeme i da drugi prepoznaju kvalitet i potencijal ovih momaka, da stanu malo iza njih i da Slavija ponovo krene tamo gdje je nekada bila – rekao nam je Vučina Šćepanović poslije utakmice.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider