Odigrano 15. kolo paljanske Lige rekreativaca

Izvor: sportdc.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 godina u

Fudbal

Još jedan sjajan susret, za dušu, u SC “Olimp” u sklopu 15. kola paljanske lige rekreativaca,  priredili su zaljubljenici čarobne igre na petopercu. Majstori malih terena bili su u dobrom izdanju, raspoloženi za igru i kao svaki put, bilo je dosta uzbudljivog fudbala, majstorskih poteza i golova, a na kraju sve prolazi u viteškoj borbi i dobroj rekreaciji.

Strijelci su bili raspoloženi i pogađali su 24. puta u metu. Igralo se čvrsto, muški , mečeve su sudili “ni po babu ni po stričevima” Aleksandar Skoko i  Srđan Kusmuk i pokazuju sedam žutih kartona.

Igrom kolo obilježava, nekadašnja velika nada paljanske Romanije, Bojan Ilić, Dalibran koji  sa dva pgotka, jedan i pakira “razoružava”  Alphu Securiti, a Goran Macan, Džabulani najbolje je čuvao prostor između stativa i nosi epitet, golman kola, nebi bolji ni nekadašnja jedinica paljanske Romanije Čedo Marinković.

U nedelju 8. aprila u SC “Olimp” u standardnom terminu od 11:00 do 17:00 sati slijedi nastavak. Lider Džabulani igra sa fenjerašem Kaffe Casom, a u velikom derbiju vojevaće  Dalibran i Deveti januar. Kafe Pavle će koplja ukrstiti sa Slatkom kućom, a  Andžić će snagu odmjeriti sa  Lukavčanima iz Zlatnog Zrna.  MDM mašinerija će se  nadmetati sa Olimp Sjetlinom, a Plato Termag sa Galaktikosima. Očekuju uzbudljivi i neizvijesni mečevi, ko voli čarobnu igru na “petoparcu” zna se hram, paljanskog malog fudbala SC “Olimp”.

Tim kola

Goran Macan / Džabulani

Igor Obradović / Andžić

Siniša Vuksanović / Slatka Kuća

Darko Jokić / Galaktikosi

Duško Šehovac / Deveti januar

Bojan Ilić / Dalibran

Pravim rekrativnim susretom uz to začinjen i sa sedam pogodaka 15. kolo otvaraju Andžić i Olimp Sjetlina. Po notama trostrugog strijelca Igora Obradovića, Rajka Cicovića i Srđana Lučića “Andžić triumfije sa 5:2. Za  poraženog mrežu su tresli, legendarni fudbalski vuk, Radislav Petrović Gene i Vladimir Čavarkapa.

Sedmu ovosezonsku pobjedu upisala je Slatka Kuća, “smazala” je sa 3:2 Zlatno Zrno. “Slatki” sjajno ulaze u utakmicu. Golovima Siniše Vuksanovića u 10. i 14. minutu stiču prednost na poluvremenu 2:0. U nastavku posle 9,. minuta igre, Radivoje Maunaga vraća neizvijesnost u meč i smanjuje na 2:1. Sa druge strane Miroslav Mićo Lazarević u 34 minuti, podiže na 3:1 i trasira novu pobjedu, a u poslednjim sekundama utakmice uzdanica pekara iz Lukavice, Aleksandar Gunjak zabija za konačnih 3:2. Iako se nije upisao u strijelce zapažen nastup u redovima slavljenika imao je radilica ekipe, Boris Jakovljević koji je  unosio pometnju u redove Lukavčana, a zapaženu rolu u slavlju imaju i Đorđe Tešanović, Nemanja Đuričić, kapiten Nebojša Štrbac i Aleksandar Okuka.

Lijepo fudbalsko popodne u SC “Olimp” u derbiju kola igrom su obilježili lider Džabulani i drugoplasirani, Kafe Pavla predvođen sa sokolačkim majstorima malig fudbala. U tvrdoj i rovovskoj borbi “prsa u prsa”, viđen je uzbudljiv i sadržajan susret, a na kraju razultatom 0:0 bodovi su podjeljeni.

Obje ekipe napadački ulaze u meč. Stvarali su prilike pred golom protivnika, ali svoj dan imaju na jednoj strani golman “gostiju” Ognjen Jolović Slatki, a posebno golman “domaćina” Goran Macan, koji su mreže začarali i podjelom plijena mogu biti zadovoljna oba sastava.

U derbiju začelja Galaktičari su sa 3:1 savladali Cafe Casu. Pobjednici su krenuli ofanzivno i sa dva  pogotka Darka Jokića i jednim Mladena Božića, već su u prvom poluvremenu presudili rivalu.Ostali iz ekipe, Dražen Obradović, Marko Samardžić, Marko Sikima, Bojan Krunić, Arsen Hršum, Marko Šegrt, Bojan Sanda i Marko Ždrale “pogurali” su drugi triumf. U finišu meča čast “kafedžija” spašava Nenad Tadić.

Siguran je bio Deveti januar koji je pogodcima kapitena Duška Šehovca (2), Borisa Palamara i auto golom Milana Tadića sa 4:1 savladao čvrsti sastav Plato Termag koji čine, pretežno ski instruktori. “Vratar” Milenko Ristivojević nije Lav Jašin da sve može da brani pa ga je savladao dobro poznati i veliki paljanski “grobar”, Božidar Božo Elez, a pravom i za primjer rekreativnom susretu prilog daju i Marko i Milan Tadić, Predrag Karišik Benzama, Milan Dragaš, Mladen Kovačević Munja i Dejan Gazivoda.

Velikih problema nije imala ni ekipa Dalibrana ukonponovana od nekadašnjih snaga Romanije i “Slavije” koja je sa 3:0 savladala Alpha Securiti. Slavljenici su krenuli ofanzivno i natjerali su odbranu “zaštitara” da pogriješi u 11. minuti, a majstorski je pogodio Bojan Ilić za vodstvo od 1:0. No, pred sam odlazak na poluvrijeme Bojan Ilić po drugi put, bravurozno, zalomio je  odbranu rivala i duplira na 2:0 i sa tim razultatom otišlo se na odmor. U nastavku tačnije u 37. minuti jedan od  od najagilniih u redovima  Dalibrana Branislav Arsenijević, ko nekad u maniru iskusnog profesionalca “trese” za konačnih 3:0. Te na kraju pulenima trenera ,Draženka Dodera Dode preostalo je samo, da čestitaju rivalu na dobrom izdanju i uasluženoj pobjedi.

Tabela

1.Džabulani 35

2.Dalibran  32

3.Kafe Pavle 32

4.9.januar 30

5.Alpha Securiti 27

6.Slatka Kuća 22

7.MDM 19

8.Zlatno Zrno 17

9.Andžić 16

10.Plato Termag 8

11.Olimp Sjetlina 8

  1. Galaktikosi 7

13.Caffe Casa 6

Strijelci 

34.Nemanja Knežević

21.Đorđe Radić

16.Miljan Radović, Milan Stanišić

  1. Bojan Ilić

14.Đorđe Lackanović, Rajko Cicović

  1. Sretko Vuksanović, Branislav Arsenijević,

12.Darko Lučić, Đorđe Cicović, Miroslav Lazarević

11.Bojan Tepeš, Nebojša Štrbac, Milan Čvoro, Goran Batković

10.Đorđe Grubačić, Nikola Blagojević

9.Igor Obradović, Aleksandar Gunjak

Parovi : 16. kolo / 9. april

11,00 Caffe Casa – Džabulani

12,00 Kafe Pavle – Slatka Kuća

13,00 Olimp Sjetlina – MDM

14,00 Zlatno Zrno – Andžić Doo

15,00 Plato Termag – Galaktičari

16,00 Dalibran – 9.januar

Slobodna je ekipa Alpha Securiti

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2