Miloš Tešanović se vratio u “Slaviju”

Izvor: SportDC

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 sedmica u

Fudbal

Foto izvor: SportDC

Slavija iz Istočnog Sarajeva je sa dosta zakašnjenja počela sa pripremama za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Poslije dosta problema rješeno je pitanje predsjednika, trenera, a sada je na red došlo i formiranje igračkog kadra. Jedan od onih koji je priskočio u pomoć svom klubu je Miloš Tešanović. Provjereni bek se u Slaviju vraća nakon epizode u Iskri iz Bugojna, a onda i u Njemačkoj. Planirao je da igra u njemačkom niželigašu, ali zbog pandemije koronavirusa odigrao je samo dva meča i vratio se u BiH.

Povratak u Slaviju je posebna emocija. Klub u kom sam počeo grati rukomet i stasao, i kao igrač i kao čovjek. Kada sam dobio poziv, nisam mnogo razmišljao. Znam da je situacija teška i da nam slijedi grčevita borba za opstanak, ali uprava kluba nam je dala garancije za nova pojačanja i nadam se da ćemo, uz momke koji su se odazvali na apel, uspjeti ostvariti cilj. Ne predajemo se bez borbe na terenu – rekao je Miloš Tešanović na povratku u Slaviju.

Za sada, ekipu Slavije čine momci koji su faktički tu bili i kada se igrala Prva liga Republike Srpske, a u narednim danima očekuje se dolazak novih rukometaša.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider