Sutra brojanje za tri glasačka mjesta u Gradišci, Novom Sarajevu i Trebinju

Izvor: SRNA

Objavio:

trebevic.net

- prije 2 months u

BiH

Foto izvor: Glas Srpske

Centralna izborna komisija /CIK/ BiH naredila je Glavnom centru za brojanje da izvrši brojanje glasačkih listića i utvrdi rezultate izbora sa tri redovna biračka mjesta u Gradišci, Novom Sarajevu i Trebinju.

Brojanje glasačkih listića i utvrđivanje rezultata izbora biće provedeno za biračko mjesto 010B066 u osnovnoj izbornoj jedinici Gradiška po političkim subjektima i kandidatima za Skupštinu grada, u osnovnoj izbornoj jedinici Novo Sarajevo na biračkom mjestu 139A091 po političkim subjektima i kandidatima za Opštinsko vijeće, te u osnovnoj izbornoj jedinici Trebinje na biračkom mjestu 183B004 po političkim subjektima i kandidatima za Skupštinu grada.

Naredba CIK-a uslijedila je nakon utvrđenih nepravilnosti prilikom objedinjavanja izbornih rezultata.

Brojanje glasačkih listića i utvrđivanje rezultata će u Glavnom centru za brojanje, u sarajevskoj Zetri, biti provedene sutra sa početkom u 16.00 časova.

Tim aktivnostima mogu prisustvovati akreditovani posmatrači za navedena biračka mjesta političkih subjekata koji se pojavljuju na glasačkom listiću za koji se vrši brojanje i utvrđivanje rezultata izbora, kao i akreditovani posmatrači za Glavni centar za brojanje, saopštio je CIK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Slider
Slider