Poznat identitet žene koja je nožem napala policajca u Sarajevu

Izvor: Nezavisne novine

Objavio:

trebevic.net

- prije 4 mjeseci u

BiH

Foto izvor: Arhiva

Merzemina Nukić (54) iz Brčkog koja je od ranije poznata policiji, zadržana je u pritvoru nakon što je sinoć prilikom provođenja u policijske prostorije u Sarajevu, nožem po ruci posjekla policajca koji ju je privodio, potvrđeno je za “Nezavisne”.

Incident se desio ispred zgrade Treće policijske uprave u ulici Zmaja od Bosne oko 20.20 časova gdje je Nukićeva zajedno sa kćerkom L.S. privođena, pa je u jednom momentu izvadila nož kojim je povrijedila policajca, ali je odmah savladana.

Njih je predhodno, oko 18.15 časova, policija uhapsila na osnovu potjernice koju su 10. februara raspisali pripadnici Policijske stanice Ugljevik, a koja je bila obaviještena o hapšenju osumnjičenih.

Kako je saopšteno iz MUP-a KS, uhapšene su 54-godišnja M.N. 19-godišnja N.H.

Prilikom predaje u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode u MUP KS, ispred zgrade, M.N. je oštrim predmetom, nanijela povrede  policijskom službeniku Druge Policijske uprave Centar – naveli su iz policije.

Kako su dodali, policajac je  povrijeđen u predjelu nadlaktice lijeve ruke.

Ustanovljena je lakša povreda, ali je zadržan na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu na Klinici za ortopediju – potvrđeno je iz policije.

Žena koja je osumnjičena za napad na policajca ranije je poznata po krađama, a potraga za njom i ovaj put bila je zbog tog krivičnog djela.

Takođe, potraga je bila raspisana i za njenom kćerkom koja je takođe poznata po krivičnim djelima.

Kako su prenosili federalni mediji “Nukićava je lažna volonterka koja je sakupljala pomoć, ali i koja je poznata po upotrebi narkotika”. 

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a  uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a KS.

Uhapšene M.N. i N.H. su predate u prostorije Jedinice za osiguranje i zadržavanje osoba lišenih slobode. Nastavlja se na dokumentovanju navedenog krivičnog djela – saopšteno je iz MUP-a KS.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Oglasi

Slider
Slider