Lizdeka povezuju sa ubistvom Tigra

Izvor: N.N.

Objavio:

trebevic.net

- prije 3 mjeseci u

BiH

Foto izvor: N.N.

Policija Nedeljka Lizdeka (24), koji je uhapšen u utorak, sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubistvom Siniše Milićevića, zvanog Tigar, koji je u sačekuši brutalno ubijen 31. maja 2018. godine u Istočnom Sarajevu, potvrdili su izvori “Nezavisnih”.

On je, između ostalog, osumnjičen da je učestvovao u krađi vozila i da je upravljao vozilom koje su koristili izvršioci mafijaške egzekucije, počinjene u maju 2018. godine na području Istočnog Sarajeva – saopšteno je juče popodne iz Tužilaštva BiH, koje je zatražilo da se Lizdeku odredi pritvor.

On je, inače, uhapšen u Istočnom Sarajevu, u okviru istrage koju MUP Srpske vodi u saradnji sa Tužilaštvom BiH, a u vezi sa djelovanjem organizovane kriminalne grupe Darka Eleza. Mediji su, podsjetimo, ranije objavili da je Elez osumnjičen za likvidaciju Milićevića.

Uz navođenje inicijala, iz MUP-a Srpske juče su potvrdili da su u Tužilaštvo BiH sproveli Lizdeka, osumnjičenog za organizovani kriminal, a u vezi sa teškim ubistvom Milićevića.

Naši izvori potvrdili su da pritom Lizdeka terete i za to da se može dovesti u vezu sa pripremanjem ubistva Zlatana Ćuka te Miloša Božovića.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljena.

PUB-1
PUB-2
GAT1
GAT2