Održan “Kup veterana Jahorina 2017” u disciplini veleslalom

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 godina u

Turizam

Foto izvor: Arhiva

Na stazi Poljice na Jahorini danas je održano takmičenje “Kup veterana Jahorina 2017” u disciplini veleslalom, u kojem su pravo učešća imali stariji od 35 godina.

U ženskoj kategoriji, između 70 i 74 godine starosti, najbolje rezultate postigle su Katarina Hršum, Smiljka Gavrić i Jasmina Matić.

Prva tri mjesta u starosnoj kategoriji od 50 do 53 godine osvojile su Slađana Stevanović, Sanela Mihalić i Maja Alagić Glišić.

Među muškarcima, invalidnim licima, pobjednici su Nijaz Memić, Dario Hršum i Jovica Goreta.

U kategoriji muškaraca veterana prvo mjesto pripalo je Dragomiru Kovaču, a drugo Zvonku Mihaliću, dok su prve dvije pozicije među takmičarima starosti između 70 i 84 godina pripale Sekuli Mičiću i Milivoju Miloševiću.

Među najboljima su i Ferid Kasumagić, Hazim Kukuruzović i Ibrahim Čabaravdić.

Milovan Jefrović, Nail Panjeta i Sretko Hadžiabdić pobjednici su u starosnoj kategoriji između 70 i 74 godine.

Među nagrađenima su i Vuk Vučinić, Neđo Ždrale, Ferid Hidić, Željko Zovko, Nijaz Rustemović i Amir Sokolović.

U kategoriji između 55 i 59 godina prva tri mjesta pripala su Radovanu Ždrali, Dini Mezetoviću i Darku Iliću.

Nagrađeni u kategoriji od 50 do 54 godine su Besim Hamidović, Mersad Čuljević i Nemanja Hrnjez, a u kategoriji od 45 do 49 godina najbolji su bili Dejan Čeremidžić, Milija Kovačević i Denis Karabdić.

Dragan Đokanović, Miroslav Jukić i Jasmin Tabić pobjednici su u starosnoj kategoriji između 40 i 44 godine, dok su Dejan Lučić, Bojan Mališ i Alen Glavinić pobjednici u ovogodišnjoj najmlađoj kategoriji, između 35 i 39 godina.

Start staze bio je na 1.450 metara, a cilj na 1.250 metara.

Takmičenje su organizovali Smučarski savez Republike Srpske i Olimpijski centar “Jahorina”.

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.