Facebook ima novu opciju kojom možete da “utišate” prijatelje

Izvor: b92.net

Objavio:

trebevic.net

- prije 1 mjesec u

Tehnologija

Posljedica velikog broja prijatelja na Facebooku je preveliki broj informacija koje od njih stižu, kako onih koje su vama bitne, tako i onih, koje su mnogo češće, a koje vam apsolutno ništa ne znače. 

Svi koje nerviraju Facebook prijatelji koji vole da pišu takve postove od sada će moći da ih “utišaju” pomoću opcije “Snooze”.

Kada objave sa određenih profila ili stranica postanu nešto što više ne želite da gledate, odnosno da čitate, osobu, grupu ili određenu stranicu ćete moći da utišate na period od 30 dana.

Dovoljno je samo da kliknete na padajući meni određenog posta (tri tačke) i odaberete opciju “Snooze”. Vaši prijatelji neće biti obaviješteni da ste ih “utišali”.

Kako se blokada približi kraju bićete obaviješteni o tome, kako biste na vrijeme stigli da reagujete i po potrebi je produžite. Blokada može, u svakom trenutku, da se prekine i ranije.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn
Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.