Zavod za medicine rada i sporta Republike Srpske počeo sa radom u Istočnom Sarajevu

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Građani Istočnog Sarajeva od sada mogu da izvade ljekarsko uvjerenje u novom objektu u sklopu doma zdravlja u Istočno Novo Sarajevo, bez nepotrebnog čekanja i gužvi.  

Zavod za medicine rada i sporta Republike Srpske je javna zdravstvena ustanova koja se bavi preventivnom zdravstvenom zaštitom radnika kroz obavljanje periodičnih i drugih specijalističkih pregleda.

Centar je u potpunosti tehnički opremljen i kadrovski osposobljen za pružanje usluga iz oblasti medicine rada i medicine sporta. Radno vrijeme zavoda je od 07:00 do 15:00 časova. Kontakt telefon 057/490-109.

U Zavodu za medicinu rada i sporta RS možete obaviti sledeće preglede:

  • Zdravstveni pregled za vozače motornih vozila svih kategorija i podkategorija,(A, B, C, E, D);
  • Zaposlenje na radnim mjestima sa povećanim rizikom I bez povećanog rizika;
  • Nabavljanje, držanje i nošenje oružja i municije;
  • Poslovi fizičko tehničkog obezbjeđenja;
  • Upis na fakultet I boravak u studentskom domu;
  • Boravak u Republici Srpskoj;
  • Prethodne, periodične, vanredne, ciljane i sistematske preglede radnika;
  • Druge specifične ocjene po zahtjevu korisnika usluga.

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.