XVII međunarodni simpozijum „Infoteh–Jahorina 2018“ od 21. do 23. marta

Izvor: ues.rs.ba

Objavio:

trebevic.net

- prije 9 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Sedamnaesti međunarodni naučni-stručni simpozijum „Infoteh–Jahorina 2018“, čiji je organizator Elektorotehnički fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu, održaće se od 21. do 23. marta na Jahorini u hotelu „Bistrica“.

Cilј simpozijuma „Infoteh–Jahorina 2018“ je da okupi stručnjake, naučnike, inženjere, istraživače i studente koji se bave informacionim tehnologijama i njihovom primjenom u oblastima sistema upravlјanja, komunikacionih sistema, proizvodnih i elektronskih sistema, elektroenergetike kao i drugim oblastima elektrotehnike i računarstva.

Osnovne tematske oblasti Simpozijuma su računarski sistemi i softver, komunikacioni sistemi i tehnologije, energetski sistemi, proizvodni sistemi, sistemi upravlјanja i elektronski sistemi.

Rad Simpozijuma, i ove godine, odvijaće se u okviru sesija, okruglih stolova, predavanja po pozivu i prezentacija, dok će posebna pažnja biti posvećena mladim istraživačima i studentima kroz studentsku sesiju.

Suorganizatori skupa su Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjaluci, Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beograd, Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu, Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu i Alumni asocijacija inženjera elektrotehnike Istočno Sarajevo.

Na prvom naučno-stručnom simpozijumu “Infoteh-Jahorina”, koji je održan od 12. do 14. marta 2001. godine na Jahorini, izložena su 53 rada, šest firmi predstavile su svoje programe razvoja i proizvodnje opreme u oblasti telekomunikacija, energetske elektronike, elektroenergetike i automatskog upravlјanja procesima.

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.