Upriličen prijem za mališane vrtića „Buba Mara“ u opštini Pale

Izvor: redakcija/M.Medić

Objavio:

trebevic.net

- prije 11 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Povodom obilježavanja Dječije nedjelje, načelnik opštine Pale Boško Jugović upriličio je danas u Sali Skupštine opštine Pale prijem za 32 mališana iz JU Dječijeg centra „Buba Mara“.

Načelnik opštine Pale zajedno sa potpredsjednikom SO Pale Predragom Lasicom kroz igru i glumu pokazao je mališanima kako izgleda skupštinsko zasjedanje u ovoj opštini, a mališani „Buba Mare“ sa svojim vaspitačima i direktoricom su im se odužili recitacijama.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović istakao je da čitava sedmica posvećena djeci i da je opština odlučila da ugosti mališane i upriliči im prijem.

„Na određen način smo ilustrovali i pokazali mališanima kako izgleda sala Skupštine opštine Pale. Ugostili smo ih i bar na trenutak odvojili od svakodnevnice u obdaništu, kako bi oni vidjeli šta se to sve dešava u njihovoj okolini“, istakao je Jugović i dodao da su mališani zadovoljni ovom posjetom kao i rukovodstvo opštine Pale.

„Ovo je bio trenutak kada smo svi zajedno mogli da podijelimo radost. Mi im želimo sreću, radost, zdravlje i da u budućnosti budu dobra djeca“, izjavio je Jugović.

Jugović je istakao da će opština Pale i u narednom periodu što više ulagati u ovaj vrtić, te pohvalio rad direktorice vrtića i cijelog obdaništa, koji kako kaže, na respektabilan način djeci pružaju sve što im je potrebno u djetinjstvu.

Direktor JU Dječijeg centra „Buba Mara“ Slavka Brezo naglasila je da osoblje vrtića „Buba Mara“ svakodnevno posvećuje maksimalnu pažnju djeci, a da se ove sedmice obilježava i Dječija nedelja.

„Već u susret ovoj nedjelji mi smo održali tradicionalni dječiji karneval, a u ponedjeljak smo organiozovali i jednodnevni izlet na Trebević“, rekla je Brezo i podsjetila da su utorak mališanima organizovali defile ulicama Pala.

„Šetali smo kroz naš grad sa transparentima sa dječijim pravima i nakon toga smo napravili malu žurku kod Pahuljice na šetalištu, a juče smo imali i druženje sa našim drugarima iz Uruženja za pomoć djeci i omladini sa posebnim potrebama ‘Sunce’ “, rekla je Brezo.

Brezo je naglasila da su mališani vrtića „Buba Mara“ danas došli u opštinu Pale da posjete načelnika i rukovodstvo ove opštine.

„Mi imamo divnu saradnju sa našim osnivačem, a želim da se zahvalim i svim političkim partijama koji su na jučerašnjem zasjedanju SO Pale podržali naš godišnji program rada i izvještaj o radu“, izjavila je Brezo.

Ona je istakla da će se vrtić „Buba Mara“ i dalje truditi da opravda povjerenje građana, i da će i u narednom periodu uložiti makimalan trud da mališanima stvori što bolje uslove u vrtiću.

Mališani vrtića „Buba Mara“ uručili su načelniku i rukovodstvu opštine Pale prigodan poklon koji su svojom maštom i kreativnošću napravili zajedno sa svojim vaspitačima.

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.