Sutra potpisivanje dva sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji

Izvor: srna.rs

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

Istočno Sarajevo

Sporazume o poslovno-tehničkoj saradnji sutra će potpisati predstavnici Univerziteta u Istočnom Sarajevu sa Razvojnom agencijom ovog grada, kao i Poljoprivrednog i Tehnološkog fakulteta sa kompanijom “Zlatno zrno”.

Cilj sporazuma između Univerziteta i Gradske razvojne agencije Istočno Sarajevo je da definiše različite vidove saradnje u oblasti naučnoistraživačke, stručne i obrazovne djelatnosti, saopšteno je iz Univerziteta.

U skladu sa sporazumom, saradnja će se odvijati na principu obostranog interesa, kroz zajedničko angažovanje raspoloživih ljudskih i materijalnih resursa.

Akcenat saradnje Univerziteta i Agencije biće podrška malim i srednjim preduzećima u istočnom dijelu Republike Srpske na razvoju inovativnih potencijala i transfera tehnologije, kao i umrežavanju sa sličnim firmama iz EU koji će se odvijati u okviru Evropske mreže preduzetništva i programa Republike Srpske /EUNORS/.

Cilj sporazuma između Poljoprivrednog i Tehnološkog fakulteta Univerziteta Istočno Sarajevo i kompanije “Zlatno zrno” je pružanje poslovno-tehničke saradnje, odnosno zajednički nastup i pružanje usluga iz oblasti prehrambene industrije, tehnologije, savjetovanja, testiranja i razvoja proizvoda, laboratorijskih analiza i usluga, kao i sprovođenje studentske prakse.

Sporazum će biti potpisan u prostorijama Rektorata Univerziteta u Istočnom Sarajevu u 14.00 časova.

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.