Svečano otvoren jubilarni, deseti Sajam zapošljavanja JobFAIR ‘18 (FOTO)

Izvor: redakcija

Objavio:

trebevic.net

- prije 7 mjeseci u

BiH

Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije “JobFAIR ‘18 – Iskoristi svoju šansu!” svečano je otvoren jutros, 5. novembra, u Kampusu Univerziteta u Sarajevu. Ove godine se održava jubilarno, deseti put i trajaće dva dana u periodu od 9:00-17:00 sati.

Na JobFAIR-u, posjetioci će imati priliku ostvariti direktan kontakt s predstavnicima kompanija, informisati se o novim radnim mjestima i tržištu rada te poboljšati svoje lične i profesionalne vještine kroz popratne sadržaje Sajma. O ozbiljnosti projekta govori i veliki broj vodećih kompanija iz tehničko-tehnološke i ekonomske struke u BiH, koje su pristale učestvovati na Sajmu.

Projekat su podržale kompanije, Srebreni partneri Sajma: Authority Partners, Mistral, ZIRA, Infobip, Meggle i Competance Call Center.

Takođe, projekat je podržan od strane kompanija, učesnica Sajma: Atlantbh, Rubicon, QSS, Softray Solutions, Alem Sistem, System Verification, Ping, Comtrade, OSB Engineering & IT, Asseco SEE & Payten, Muehlbauer Technologies, ADB Safegate i Tacta, koja je takođe i saorganizator organizovanog prevoza.

Kao partneri Sajma ove godine na JobFAIR-u su: General Engineering, Client Marketing, IT Academy i Business Academy, CGP Design team i Academy 387, te Nestle i Sarajevski Kiseljak.

Svake godine kompanije se potrude na što bolji način predstaviti svoj način rada, tehnologije koje koriste te atmosferu koja vlada među njihovim zaposlenicima.

Iskoristite priliku, raspitajte se šta svaka od kompanija zahtjeva od svojih uposlenika te koje su vještine poželjne za njihovu struku.

Svečanoj ceremoniji otvaranja pristustvovali su predstavnici kompanija, profesori i predstavnici Elektrotehničkog fakulteta, predstavnici medija, organizatori te gosti i posjetioci. Svim prisutnim obratili su se dekan Elektrotehničkog fakulteta, Samim Konjicija i glavni organizator Danijel Čuturić, koji je zvanično otvorio JobFAIR ‘18.

JobFAIR pruža i mnoge druge mogućnosti u vidu popratnih aktivnosti, kao što su: prezentacije, CV/LinkedIn radionica, Open Space Technology (OST) i Career Speed Dating (CSD). Ove godine pored radionica, biće održano predavanje na temu: “Kako osigurati posao iz snova?”, a predavanje će održati Vernisa Rejhan, član upravnog odbora Bosnia & Herzegovina Futures Foundation.

Sve informacije, kao i agendu Sajma možete pronaći na zvaničnoj stranici projekta www.jobfair.ba, ali i društvenim mrežama Facebook, Instagram LinkedIn.

Posjetite Sajam danas do 17:00h, kao i sutra od 9:00h do 17:00h i iskoristite sve prilike koje Vam se nude!

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.