Predat Tužilaštvu zbog pokušaja ubistva sjekirom

Izvor: Nezavisne

Objavio:

trebevic.net

- prije 8 mjeseci u

BiH

Foto izvor: nezavisne

Tridesetpetogodišnji Banjalučanin, Saša Kerlec, koji je osumnjičen da je juče ispred roštiljnice, u mjestu Dragočaj, pokušao ubiti tridesetčetvorogodišnjaka, predat je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Terete ga da je muškarca udario sjekirom u glavu. Nakon što ga ispita tužilac, donijeće odluku o eventualnom zahtjevu za određivanje pritvora.

Podsjećamo, po­vri­jeđeni mla­dić odmah je pre­ve­zen u Uni­ver­zi­tet­ski kli­nički cen­tar Re­pu­bli­ke Srpske, oda­kle su sa­op­šti­li da je pa­ci­jent smje­šten u Kli­ni­ku za anes­te­zi­ju i in­ten­zi­vno li­ječenje, te da su sve da­lje pro­gno­ze ne­iz­vje­sne.

Mje­šta­ni Dra­gočaja is­pričali su da se na­pad odi­grao na­kon obračuna u ko­jem su učes­tvo­va­la ta dva mu­škar­ca.

Napomena: komentari čitalaca ne predstavljaju ni na koji način stav redakcije portala trebevic.net. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se pregleda i neprimjereni komentari se ne objavljuju. Portal trebevic.net zadržava pravo brisanja komentara bez najave i bez objašnjenja.

Uslovi komentarisanja: Poštovani, pri objavi komentara molimo Vas za kulturno izražavanje. Administrator neće objaviti komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge po bilo kojoj osnovi ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.

Redakcija Trebević Info Portala je u slučaju komentara koji izazivaju rasnu, nacionalnu ili vjersku mržnju, te potiču na nasilje dužna obavijestiti nadležne organe o takvom pristiglom komentaru.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.